Meny
Djembetrummor

Mångkulturellt Center i Helsingborg! 

Vi är en mötesplats, där människor från olika kulturer driver kulturella aktiviteter. Föreningens verksamhetsidé är att bygga broar mellan olika kulturer genom att ordna kulturresor, matlagningskurser, musik- danskurser och föreläsningar.

Mångkulturellt Center samarbetar med Folkuniversitetet Helsingborg. Vi medverkar också vid festivaler och karnevaler i Helsingborg´s och Landskrona´s kommun. Vi samarbetar med Folkunivesitetet .Vi medverkar också vid festivaler och karnevaler i Helsingborg´s och Landskrona´s kommun.  

Månkulturellt Center driver också olika projekt som ni kan läsa mer under "projekt " på hemsidan.  Vi har inkluderingsprojekt  "Svenska koden" (TIA ) i gång. Vi har också drivit Arvsfondens projekt, Major Tom som arbetade med en inkubatormodell.

 


 

Street Dancer
Major Tom Helsingborg

Är du nästa Max Martin eller kanske har du en innovativ affärside och vill starta framtidens motsvarighet till Spotify? Har du något unikt som du kan tillföra branschen?

Är du driven och beredd att satsa hårt för att  förverkliga din dröm? Då ska du söka in på Major Tom !

Major Tom är en kreativ mötesplats för talangutveckling. Som startas i regi av Mångkulturellt Center i Helsingborg. Här komnmer du få en möjlighet till utbildning som dels är gemensamt för alla men också skräddarsydd för dig och dina behov. 

Ni kommer att under projektet starta upp egna bolag med målet att livnära er på er talang. 

Mer information
Facebook Mångkulturell Center Helsingborg

Mångkulturellt Center Helsingborg  -  Gasverksgatan 17  -  252 25 Helsingborg  -  Tel: 042-12 81 95  -   info@mangkulturelltcenter.se

Knockout Webbyrå